Сонечко

Наталия Головко
Тітонька просить козу бородату:
«Сонечку, досить кущі об'їдати».
Та хіба сонце буває таке:
Чорне, кудлате, рогате, прудке?
Сонечко гріє, за обрій сідає,
Сонце рогами людей не лякає.
Тітка сміється: «Це кличка така!
Сонечко ввечері дасть молока».