Вже весна

Татьяна Ященко
Душа радіє:
Вже весна.
Прийшла надія,
Принесла
Бажання жити
На землі.
Чудові квіти
Проросли.
Все оживає
Навкруги.
І біла зграя
Голубів,
Як символ щастя
Проліта.
І вже ненастя
Тут нема.