Провина

Татьяна Ященко
Задзвонив телефон...
І я слухаю вже..
Але це помилились номером..
Це не ти,ти не думав про мене.
Ти мені не подзвониш уже,
Я запитую в себе:"Невже,
Я йому не потрібна була?"
Ти мною погрався і кинув.
Я для тебе нічого не значу...
Стук у двері..Відкрила-ти...
Та кажу я тобі:"Не пробачу!".....