розлуку вiдкладаeмо на осiнь..

Бутенко Андрей
ми  б  мали  попрощатись  цього  вечора
раз  і  на  завжди...на  завжди...
та  ти  не  відгукнулась,  заперечила,
ми  не  зустрілись,  не  пішли...

ми  б  мали  розпрощатись  щойно  тут
раз  і  на  завжди...на  завжди...
та  я  пішов  кудись  на  самоту,
і  ти  звернула  зовсім  не  туди

ми  не  зустрілись,  не  поговорили,
не  розпрощались  і  не  розійшлись...
і  знов  не  в  очі  я  промовлю  щиро
пробач...здавалося  колись...

здавалось  що  кохав,  здається  й  досі....
та  навкруги  весна,  любов..
розлуку  відкладаємо  на  осінь..
не  в  очі  щиро  знов  і  знов...

8.04.2011  Львів