Струна

Татьяна Сливко
Візьму я у руки гітару
щосили по струнах ударю
і вийнявши з серця тугу
віддам я її струні
 
найтоншій і найніжнішій,
найпершій і найдзвінкішій.
А потім торкну я другу
і байдуже вже мені,
 
що ніжну струну терпеливу
найтоншу, в обіймах тремтливу,
здолавши слабке пручання
від себе я відштовхну -
 
найтоншу і найніжнішу,
найпершу і найдзвінкішу,
щоб вирвать з неї зітхання.
Й ненароком розірву.
 
І вигукнуть струни у пісні:
-Чудово як! Нам вже не тісно!
Та тільки замовкла гітара
і пісня вже більш не звучить.
 
Найтонша і найніжніша,
найперша і найдзвінкіша,
моя ти любов і кара,
Не рвись... та струна мовчить..
 
На фото автор и исполнитель песен Жаннета Полегаева.