Щоденно

Диана Столярова
Щоденно, щоночі
Всі думки про тебе.
Я вже неохоче
Вдивляюся в небо.

Я ,думаю, марно
Чекаю на сонце,
А як колись гарно
Світило в віконце!

Весна заблукала
В широтах південних,
А я так чекала....
Щоночі, щоденно!