Потiшка

Наталья Гуркина 2
(беремо долоні дитини і примовляємо)
Хлоп, хлоп, хлоп,
Хлоп, хлоп, хлоп.
(примовляємо і її ручками показуємо)
Це в нас ротик, щічки, лоб.

Десять пальчиків гарненьких (кожний цілуємо),
Дві долонечки маленькі (примовляємо і цілуємо).

(беремо у свої руки ніжки малечі і робимо)
Ноженятами туп, туп -
(а потім знову маленькими ручками показуємо і примовляємо)
Це сіднички, пузик, пуп.