Татусю, я сумую за тобою

Ирина Шнайдер -Николаева
Як затишно нам з Вами було, Тату,
Якім яскравим було все життя
Осиротили ми і наша хата,
Коли пішли ви, Тату, в небуття.

Я наче лист, що падає до долу
Залишилась сама на цій землі
Нажаль не можна поміняти долі
Як рано, Тату, Ви від нас пішли..

**********

Татусю я сумую за тобою !
Я заздрю тим, хто не ховав батьків
І все не вірю, що ніколи ми з тобою
Разом не будемо дивиться на птахів

Ти бачиш їх з другого краю неба
Вони летять у тебе під ногами
Як я, птахи не підлетять до тебе
І не торкнуться   ніжними крилами

Татусю, я сумую за тобою…


13.07.2008 рік