Капки акварел -21. Април

Борис Калинов
Рисува Пролетта
с палитра
многоцветна.
Душите ни
отново
в Светлина
надежди притаяват…
Както всеки път,
с усмивка
не чак до там приветна,
но все пак
нечии мечти
се претворяват…

***
Лястовичките ни
тази сутрин
долетяха!
Намериха си
старите
квартири,
както ги оставиха
наесен…
Там-под потъмнялата
от времената
стряха…


Б.Калинов.13.04.2011г.
Пловдив