Х ба ревуть воли, як ясла повн?

Добрый Доктор Че
Хіба ревуть воли, як ясла повні?
Хіба кричить дитя, як сиську має?
Хіба надягне ремень шОфер,
Як на дорозі мусоров немає?
Хіба залише недопиту пляшку гопник?
Хіба забуде про Хуана Кастанеда?
Хіба в крамницях залишилось масло,
Окрім цього незбиранного спреду?
Хіба ти куришь ганчубас заради сміху?
Хіба ти п`єшь горілку задля втіхи?
Хіба крізь хмари плаче сонце?
Хіба зима у грудні нонсенс?

А ти забудь про все, що маєшь!
І я прийду, якщо ти погукаєшь!
Як мозок смрадом не займаєшь,
То я прийду, якщо чекаєшь!