Блюз

Таисия Цыбульская
Ножем розрізав тишу блюз,
Ніч навпіл розколов...
В коротких сукнях сотня муз
Співає про любов...
В корсет зодягнені слова...
Прошамкав баритон...
Прозора сукня зігріва
Чийсь еротичний сон...
Дим сигаретний, мов туман,
Сховає всі думки...
А в мікрофон:"Любов - обман!
Любов,то все казки!"
Сміється п'яний дирижер...
Смакує ніч мартіні...
Десь під столом дрімає сер...
Танцюють люди-тіні...
Ножем розрізав тишу блюз,
Ніч навпіл розколов...
В коротких сукнях сотня муз
Співає про любов...