не глядз мне след...

Евгений Пешко
не глядзі мне ўслед,
так больш немагчыма!
адчуваю твой позірк,
але не бачу цябе...

так я не вытрымаю…
хутка ўспыхне,
вогнішчам белым,
кроў уся ва мне!

тады развітацца -
не будзе нам часу!
справа мая...
жыць, альбо не!

усе пралічыўшы,
пачнецца спачатку…
маё жыцце...
больш без цябе!