Капки акварел 23. Далечно

Борис Калинов
Реката винаги
оставя
някой брод,
ако в мостовете
жестоки рани
се отворят.
А Океанът,
нека е огромен!
През него корабите
порят!
Но, ти
по гълъбите
изпрати писмо,
написано с любов...
И те със всички
ветрове
ще се преборят!

***
Всяка думичка
до мене
долетяла,
рисува нежно
твоята
Душа
в
сърцето ми,
за обич
закопняло.
То
тупти
от радост
с твоите писма…

Б. Калинов 21.Април 2011г.Пловдив
Художник: Стив Хенкс