Збережи мене

Вика Сидорова
Я майже віру втратив
До неба зір мій прагнув
Я збережу любов
Ти чуєш, я збережу любов
Обійми мене. збережи мене
Тільки не мовчи, чуєш, не мовчи

Обійми мене. збережи мене
Де моя любов, там мої думки

Візми мої бажання,
Усі мрїї про кохання.
І я с тобою знов, Ти, чуеш,
Я збережу любов
Обійми мене, збережи мене
Тільки не мовчи, чуеш не мовчи

Обійми мене, збережи мене
Де моя любов, там мої думки.


Вариант песни "Сбереги меня" на укр языке в исп П. Дмитриченко
написано на конкурс, но не прошло, но мне нравится.

http://forum.petrdmitrichenko.com/index.php?showtopic=51&st=0