свiт потрошки втрачае своi iдеали

Бутенко Андрей
світ потрошки втрачає свої ідеали,
вже не треба ніяких жестів, манер,
тепер всі або фотографи, або екстремали,
або задроти - крім навчання жодних проблем.

прочитав за життя цілих три майже-книги,
просидів дарма десять років за партою,
і тепер замість мозку товстий шар криги,
замість мислення - стереотипи, стандарти,

замість мовлення - азбува морзе, чи ще щось
але точно не мова, набір звуків дивних.
і питається, як їм досі в світі жилось,
а жилось якось..з людьми нормальними на рівні.

і цікаво, що всі часи таке мали,
що були не грамотні, були дурні,
в наш розумний час всі грамоту знають,
але ж розуму не додалося в голові...

21.04.2011 Львів