Вы не спiце, не спiце на Зямлi усе народы

Иван Тур
Вы не спiце,не спiце
На Зямлi усе народы.
У гэту ноч на вялiкдзень
Я пяю не спрaста.
   За Яго перамогу,
   Наша выратаванне,
   Погляд у неба узняушы,
   Буду славiць Хрыста.

Каб мы Бога cпазналi
Мiр з Iм у сэрцы трымалi
Каб жыццё мелi з лiшкам
Ён зышоу на зямлю.
    За святую ахвяру,
    Што прынёс на Галгофе,
    Перад Богам магутным
    Я каленi схiлю.

За маё пакаянне
У Гефсiманскiм у садзе
У цiшы Iсус плакау
Заклiкау да нябес,
    За мяне Ён лiу слёзы
    I на крыж йшоу пакорна,
    За мяне памiрау Ён,
    Для мяне уваскрэс!

Вы не спiце,не спiце
На Зямлi усе народы.
У гэту ноч на вялiкдзень
Я пяю не спрaста.
   За Яго перамогу,
   Наша выратаванне,
   Погляд у неба узняушы,
   Буду славiць Хрыста.



http://www.youtube.com/watch?v=O2lcu7XzPwo