Подивись мени в очи, любове...

Светозара 2
Подивись  мені в очі,любове,
Розкажи,що бентежить  тебе!
Невеселі думки  чому знову,
Чом сумує серденько твоє?
 
Вже  весна  навкруги буяє,
Солов*їні  шумлять  гаї...
Чом душа у смуті безкраїй,
Чом нерадісні ночі та дні?

Наче б птахом білим злетіла
Над хмаринками  болю твого!
І щоб долі  твоїй  щастило,
Віддала б   їй  своє  тепло!

Подивись  мені в очі,любове!..
..............................