Безветрено

Борис Калинов
Не!
Не скривай
прелестните рамене!
И с тези две луни
нека слънцето
играе…
До насита!
Вятърът…
Той идва
малко преди
вечерта…
И свит на колене
за  твоята любов
единствено
ще пита…

Б.Калинов
26.Април 2011г.
Пловдив
Художник: Андре Коон