Покинутый Разум

Андрей Российский
Боль бесконечная, боль непрерывная,
Краткую жизнь сделать сладкой бралась.
Тронь, только тронь, и застонет опять.
Всем, только всем, и тобой управлять.
Пью ее, ем, только больше срослась.
Сладкая, дивная, выпита всласть.
Ею я стал и она мною сталась.

Этот ли крик убивает живое,
Эту ли месть называют любовью?
Эта ли боль порождает немое
Чувство, от ужаса дикое вдвое?

Я сам, только сам, без подпорок и балок,
Способен на все, я ведь много умею.
Боль, только ее становится мало,
Я ненависть в сердце ращу и лелею.

02. 08. 06.




ABANDONED MIND

BY ANDREY RUSSIAN

Pain endless, pain continuous,
Live short dared to make life sweet.
Touch, just touch, it starts moaning again.
Everything, just everything, and you to thrill.
I drink it, eat it, fused more and real.
Sweet, marvelous, thoroughly drained.
I became of it and it became of me.

Is that scream kills the living,
Is that revenge called the loving?
Is that pain breads the silent
Feeling from terror at two time wilder?

By myself, just myself, props and balks without,
Able of every thing, skilled well to parish.
Pain, but it feels like not enough,
Hatred in heart I grow up and cherish.