Молитва гномов

Странник27
зАъъефео
Цогд чоь тсвфофол цгод взог чьоол
Оеоп зшоеж феокмфол епоол рно егдвофл
Епоол гор тсвоффол епоол рно еогдвфл
Дод цгкоол ааобч взбоол веоп еожоол дэоф
Ооабф раоьол юохх абох ооах ечсоол.

сЗьлдл
Аб вгах агвжл аежзи дажхв хега
Аба веа вгяф дазхв абх тдх дазх
Чфил ржквжчрх емщ вфххз чцвф
Азел ваха выгв ечсай ржччс еегщ
Офхр фвв ъггл вабф аавол.