Мiй поет! З днем народження, С. Косинов!

Таис Весенняя
Твої вірші - балансування
на гострім лезі почуттів.
Коли римуєш про страждання,
в душі нестримний буде біль
неначе сам герой поеми!

Талановитий ти віршар!
Громадські чи ліричні теми...
Нема різниці, бо талант
Перетинає слів кордони!
Ти граєш словом наче Бог!

Тобі байдужі забобони,
Коли вирують сто думок
щодо новітнього шедевру!
(як я чекаю їх завжди!)
Чи про кохання, зраду- стерву,
Про ліс, про море, про хаткИ...
На землях рідної країни...

Мій любий друже, мій поет!
Тобі бажаю щастя зливу!
Натхнення, музи, щоб портрет
твій знав в майбутнім кожен учень!

А я пишатимуся тим,
що взяв до рук такий підручник,
скажу усім : "Знайома з НИМ!"

З Днем Народження, мій талановитий брате!
Мій улюблений Поет!