Музика кохання

Татьяна Сливко
Навіяв день мені печаль,
мені журбу  - тобі дорогу.
Нехай зіграє нам,  скрипаль,
вбере у музику тривогу.

В твоїх очах, палких вустах
я бачу сум і біль розлуки
і в унісон у двох серцях
бринять й назовні рвуться звуки.

Моя рука в твоїй руці,
її легесенько стискаєш,
сльозинку на моїй щоці
губами лагідно стираєш.

В своїх словах, думках стрімких
я намагаюсь не згубитись.
Вони ж кружляють, як птахи,
не в силі долі покоритись.

Ще будуть зустрічі.На жаль,
стрічання будуть  й розставання.
Нехай зіграє  нам скрипаль,
вбере у музику кохання.