***

Любовь Кононенко-Грицюк
        ЖИВИ УКРАЇНО

Молю тебе, Боже - Всесвітній Владико!
Дай злагоди щирій країні моїй!
Нехай процвітає могутня й велика
Добром та любов'ю в сім’ї трудовій.

Завбач Україні міста кольорові
І неба безкрайнього світлу блакить
Нехай у єдиній, і вільній, і новій
Успішне життя українців кипить.
                03.05.2011