Рисунка

Борис Калинов
Това е образ…
Образ на жена.
Запомнящ се.
И лесно се рисува.
Той
бездънно
в тебе
вбива се така,
че преставаш
сам
да съществуваш…
Крилата…
Дали са Ангелски?
Не знам!
Понякога са Огнени,
понякога Невинно-сини.
Очи
сега не виждам,
но зная- те са там…
Останали са
в моите картини!

Б.Калинов
04.Май 2011г.
Пловдив
Художник: Илья Карим