Капки акварел -25. Афинитет

Борис Калинов
Така заспиваш…
Дори
без спомена
за мен през вечерта…
В някой друг,
пореден,
си открила
онова,
което търсиш
непрестанно,
неотменно…
Но ето-
идва Утринта!
И изведнъж…
Изведнъж без мен
ти става хладно…
И студено!

***
Не 
сълзите са
тези,
които
решават съдби…
Но…
Често се
случва
те да лекуват
безсмислени
очи…

Б.Калинов 06. Май 2011г.
Пловдив
Художник: Андре Коон