Пробач...

Владислава Маренго
Пробач мене...

За те,як стрiмко я у прiрву
Зiрвалася немов пiдбитий птах !
За те,що потонула у сльозах ...
Навколiшках тебе благаю -
Пробач!!!

Пробач життя...

Вiд боротьби втомилась,
I вже не маю сили далi йти...
Що у кiмнатi я на самотi
Сама в собi вiд себе ж i закрилась...
Пробач!!!

Пробач любов...

 За бiль мою i всi твої страждання!
За мрiї що нiколи не здiйсняться!
Що не судилось дзвiнко нам смiятись
Поринувши в захопленнi в кохання ...
Пробач!!!

Пробач мене...

Закохану ,скажену до нестями,
Що навпiл розколола свое седце!
Частину я вiддам тобi!Не сердься-
Бо iншу я залишу мiж зiрками ...
Пробач...