плин

Владимир Киевский
Горять на пні очерета.
Кургани скіфські озоріли.
Селянське поле звечоріло.
Тополя - знята зі хреста.


Кигикне птаха, мов спита:
"Куди тлін літа ви поділи?"
Різдво у гості поверта.
По небу плине ночі тіло.