Ken Hensley - When Evening Comes

Константин Николаев 4
Послушать: http://youtube.com/watch?v=1PXHLwjaL9Q

КОГДА НАСТУПИТ ВЕЧЕР
Кен Хенсли

Лишь забрезжит рассвет,
Тут же сны мои уйдут,
Воспоминания вслед
Ненадолго уплывут,
Упорхнут.

Но лишь вечер придёт
С пеньем птиц, ночной порой
Я вспоминаю тебя,
Как кружили под луной.

Я думаю всегда
Об этом так давно.
Наша любовь была крепка, –
Куда же всё ушло?

Кто поможет теперь
Превратить мне полночь в день?
Или бросит канат,
Чтоб я не был одинок?

Я думаю всегда
Об этом так давно.
Наша любовь была крепка, –
Куда же всё ушло?
------

When Evening Comes
(Hensley)

At the break of day
When my dreams have come and gone
The memories will fade away
But I wonder for how long
Not too long

For I know an evening comes
and I hear the night birds tune
I remember were it all begun
As we dance beside the moon

It's always on my mine
But were did it come from
Our love was the strongest kind
So were can it have gone

Would someone show me the way
To turn my night into day
I'll throw it up around the moon
No don't let see me alone

It's always on my mind
but were did it come from
our love was the strongest kind
So were can it have gone

(1973 г. из альбома "Proud Words On A Dusty Shelf")