Э. Дикинсон. 528. Mine by the Right of the White E

Ольга Денисова 2
528
 
Мой – по священному праву!
Мой – королевский – закон!
Именем узницы  алой!
Мой – никаких препон!
 
Мой — в утвержденьях — в запретах!
Помня, что черви — ждут!
Кривым иль прямым
Декретом!
Пока  века не преймут!

528
 
Mine — by the Right of the White Election!
Mine — by the Royal Seal!
Mine — by the Sign in the Scarlet prison —
Bars — cannot conceal!
 
Mine — here — in Vision — and in Veto!
Mine — by the Grave's Repeal —
Tilted — Confirmed —
Delirious Charter!
Mine — long as Ages steal!