В залата

Борис Калинов
Тук съм…
По средата
на безмълвния
салон.
В полумрака,
влюбено
прегърнал
Бляскавата сцена.
А там…
Там, над всичко
твоята Магия
властва!
Но…
След финалния
поклон
не ме търси
с очи…
Светлините.
Те са
между нас.
И зная, че
към тебе
са
пристрастни.
Така е отредено…
Просто замълчи!

Б.Калинов
14.05.20011г.
Пловдив
Художник: Уйлям Хаенраетс