Доле моя, Доленько...

Елена Семенюк -Нестеренко
Доле моя, Доленько,
Де ж ти заблукала?
Мабуть лихо на дорозі
десь тебе спіткало.
Ждало лихо при дорозі,
виглядало Долю,
та й забрало, загарбало,
Доленьку в неволю.
А я ж тебе так чекала,
надію плекала
і плакала, і благала,
щоб ти не блукала.
І у Бога я просила
може він почує
Та від лиха із полону
Доленьку врятує.
І поверне мені Долю
веселу й красиву
А я буду йому вдячна,
Та буду ЩАСЛИВА.

     07.2010г.