вперше, i, може, vostannye

Марина Никитчук
Подивися уважно на мене:
Чи я варта цих поглядів, фраз?
Чи ця доля жорстока поверне
Все щасливе минуле до нас?

Не жалкую, не плачу ночами.
Я щаслива, пишаюсь цим днем.
Зараз вибір стоїть перед нами:
Зупинитись? Тікати вогнем?

Може я пророкую зарання,
Що не збудуться мрії мої:
Зараз вперше, і,може, востаннє
Сильні руки цілую твої.