Фотографии

Борис Калинов
Понякога…
Понякога поглеждам
най-бездумно
към албума ти
и знам, че често
правиш същото…
Да! При мен-
далеч по-бледо е,
за разлика от
твойте-
приказни разцветници…
А после…
После в тъмнина
пробягала до къщите
безлунно,
убивам и затварям
всички блясъци,
дошли да върнат
Времето отнякъде…
Чете ли някой
стари
вестници?

Б.Калинов
17.05. 2011г.
Пловдив
Художник: Вырвич В.Н.-"Актриса"-акварель