Дн я рахую! В2

Дро Хэкс
Дні я рахую! В2

Мрію, з тобою, зустрітись знову.
Дні рахую від зустрічі тої.
Хочу познайомитись ближче!
Хочу зустрітись як найшвидше!

Відбувається не так як мрію.
Відбувається й не навпаки.
Хочу дістатись, все ж я, обрію.
А він тікає – наввипередки!

Весь свій час в справах і ти в справах.
Та чи так вони важливі для нас?
Треба нам час від часу в забавах.
А роботі день – відпочинку час!