Коли я щаслива...

Валя Янковская
Я б з радiстю щиро сказала тобi...
Та знаєш...забудь...не важливо...
В червоній спідниці гуляю в дощі...
І знаєш, мабуть я щаслива...

Щаслива всім тим, що тепер відчуваю -
тим подивом, що перехоплює дух...
Й хоча я в дощу тих прикрас не просила -
веселкою грає тепер кожен рух...

На віях краплинки дощевих малюнків -
його подарунки... Вогні стислих міст...
І вітер, що лине з безкрайніх просторів,
наносить слова на ще чистий лист...

І сірість ота, і барвиста веселка -
усе воз'єдналось, усе вперемІш...
Так просто літати, коли ти щаслива...
Залишу на згадку хоча б оцей вірш...