грейпфрута грейпфрутова отрута

Леона Вишневська
Ти  ж  як  фільм  Кустуріци,
 затиснутий  у  вилицях.

 Сидиш  один.В  метро.Нахмурений
 й  ніхто  не  дивиться.
 А  я  цигарками  поснідала...
 і  ми  з  тобою  ніби  квити.
 Не  знаю,кидАти  снідати,
 а  чи  палити?

 Мовчи,чави  руками
 гірко-солодкі,зморені  грейпфрути...
 На  серці  тісно,тисне  камінь.
 на  пульсі  відстань,щоб  забути.

 Ви    коли-небудь
 На  повні  груди  вдихали  небо?

 Чи  куштували  під  хмільні  розмови
 щастя?
 Щоб  упіймати  моє  серце,
 яке  натерлось  поміж  ребер
 до  крові...
 Пожертвуй  всім  і  будь  готовий.
 закидувати  снасті.