Your Kinks

Сергий Дубенко
Музыка Сергея Чантурия.

TOO MUCH WORDS!..
I GOTTA SAY YOU BABY:
'TOO MUCH WORDS'!
OUR LOVE IS OVER
BUT YOU AIN'T NO REGRETS
NO MORE, NO MORE REGRETS!
I KNOW IT FOR SURE -
NO MORE REGRETS!

I DON'T WANT, I DON'T CARE,
I'VE BEEN ABUSED BUT NOW
I STAND'N'STARE
AT YOU MY LOVE, AT YOU,
JUST ONLY AT YOU...

YOU LOOK UNREAL!
MY BABY, WHY YOU'RE LOOKING
SO UNREAL?
AN' DID YOU EVER FEEL
THIS PAIN AND THRILL LIKE ME?
THIS PAIN AND THRILL...

I'VE HAD ENOUGH,
BUT I CAN'T STOP MY LOVE!

I DON'T WANT, I DON'T CARE,
I'VE BEEN ABUSED BUT NOW
I STAND'N'STARE
AT YOU MY LOVE, AT YOU,
JUST ONLY AT YOU!

YOUR KINKS!
YOUR WORDS!
YOUR WORDS THAT BIND ME BABY
LIKE THE TIGHT KINKS!
I CAN'T MOVE,
I CAN'T MOVE LIKE A BIRD IN THE NET,
I CAN'T MOVE LIKE A BIRD IN THE NET -
BREAKIN' YOUR TIGHT KINKS,
BREAKIN' YOUR TIGHT KINKS,
BREAKIN' YOUR TIGHT KINKS

MORE AND MORE,
MORE AND MORE!

FEELING BLUE! I FEEL UPSET
'COS I GOT NOTHING TO DO,
I'VE HAD ENOUGH
YOUR REALLY CRAZY LOVE
FROM YOU, MY LOVE, FROM YOU,
YOUR REALLY CRAZY LOVE
FROM YOU, MY LOVE!

I DON'T WANT, I DON'T CARE,
I'VE BEEN ABUSED BUT NOW
I STAND'N'STARE
AT YOU MY LOVE, AT YOU,
JUST ONLY AT YOU!

YOUR KINKS!
YOUR WORDS!
YOUR WORDS THAT BIND ME BABY
LIKE THE TIGHT KINKS!
I CAN'T MOVE,
I CAN'T MOVE LIKE A BIRD IN THE NET,
I CAN'T MOVE LIKE A BIRD IN THE NET -
BREAKIN' YOUR TIGHT KINKS,
BREAKIN' YOUR TIGHT KINKS,
BREAKIN' YOUR TIGHT KINKS

MORE AND MORE,
MORE AND MORE!

BREAKIN' YOUR TIGHT KINKS,
BREAKIN' YOUR TIGHT KINKS

MORE AND MORE.....
..................


24.05.2011 г.
г.Киев