triangle

Леона Вишневська
Я могла б полюбити ранки,якби вони починались значно пізніше...
І чомусь здається,що мої думки трохи панки-нахабні,гамірні,зім'яті.
Ти ловиш їх очима,ставиш на потрібне місце...Нехай!Тобі ж видніше.
Я читаю улюблену Джейн Ейр і роблю у ній закладки листочками м'яти.

Слідкуй і думай,про що мовчить годинникова стрілка?
Коли ванна залита оливковою олією,
спальня вимощена  непроявленою плівкою,
вікна зашторені ілюзорними мріями...

Я тоді надмірно волога,залишаю по собі мигдальні крихти.
Кидаю брудні речі на холодну підлогу з думкою,
що треба змінити колір волосся або просто підстригтись

коротко.

Ти вже два роки як не голиш бороду,рідко мене цілуєш.
Наші тіла почали розмножуватись спорами.
Ти ,наче давно засохла папороть,муляєш новим взуттям,
здаєшся примітивно простим...Я все це ковтнула,вдаю,ігнорую
сплю поряд з тобою,а так хочеться спати з ним.