Кандидати

Владимир Бородин 5
Поділили УКРАЇНУ
 Як кухарі кашу,
На з*єднану,роз*єднану,
На нашу й не нашу
,
Вони ще й не депутати
А ділити вміють
Наші з вами пусті хати
Що все холодніють

А я думав Україна
Неділима буде,
Самостійна,незалежна,
І нас не забуде!

Якби вміли не ділити
А ще й додавати,
То і люди з України
Не стали б тікати!