The Christening

Ефросин Лунев
The Christening

What shall I call my dear little dormouse?
His eyes are small but his tail is enormouse/

I sometimes call him Terrible John,
'Cos his tail goes on -
And on -
And on/
And I sometimes call him Terrible Jack,
'Cos his tail on to the end of his back.
And I sometimes call him Terrible James,
'Cos he says he likes me calling him names...
But I think I shall call him Jim
'Cos I am found of him!

A.A.Milne

Крещение (вольный пересказ)

Как мне назвать, тебя, малыш,
живущая в подвале мышь?
Глаза, как бусинки, малы,
а хвост - длиннющ, как у свеклы.

Я буду звать тебя - Иван,
поскольку ты немного стран...,
а твой, и так длиннющий хвост,
свой продолжает рост...

Но, может быть, как Яков ты
и все его в тебе черты?

Но буду звать тебя я Джим,
поскольку мною ты любим!

Ефросин. 04.06.11 11:03