Лада-Леля-Лебедина

Селена Алимдюл
Де тіні чорноти
Де спалені мости
Розтоптані вітри
В дикім сумі самоти
Мені туди не йти
Моя зоря світи
Там де вальсуєш ти
Доле серед жита
У вишиванці літа
Вином Любов розлита
У щастя солов’їне
Зашарілася малинно
Лада-Леля-Лебедина
Таїнна перл-перлина
Душа зоре-соколина