Юля

Владимир Бородин 5
Які ж гарніі портрети
Розклияли зранку,
Що я Юлю Тимошенко
Вже завів у рамку,

Може буде президентом
Вона ж має бути,
Бо отих чоловиків
Треба вже забути,

Що краса Міри спасала,
Це казали і мені,
Та краса коротка стала
Може встигне,може й ні,

У Лондоні кавалери
Уступають жінці,
А у нас не ті манери,
Ми ж бо Українці