очi

Троеточие Песенник
1. Твiй голос.
Чомусь забути важко ноти слiв.
Мiй голос
тремтить при згадуваннi чорних снiв.

П-в:
А твої очi...
Менi б залишитись у них зiницями навiк.
Тремтiти, поглядом шукаючи спасiння.
Дивитись,перетворюватись в крик.
А твої очi...
З лиця землi без права голосу я зник.

2. Твiй шорох.
Напевно ангелом ти станеш у життi.
Мiй шорох
не турбує навiть попiлу в смiттi.

П-в:
А твої очi...
Менi б залишитись у них зiницями навiк.
Тремтiти поглядом,шукаючи спасiння.
Дивитись,перетворюватись в крик.
А твоi очi...
З лиця землi без права голосу я зник.

3. Твiй сором.
Та зрештою, характер твiй стальний.
Мiй сором...
Без заперечень,через нього я - нiчий.

П-в:
Твiй шлях.
Перетинатиму його наперекiр всьому.
I зустрiчатиму я скрiзь тобі тому,
що знизились пороги мого серця.
Перетинатиму,та ти лише не сердся,
твiй шлях.

А твоi очi...