Огонь и лед Фрост

Оксана Штовхань
FIRE AND ICE

SOME say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I’ve tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To know that for destruction ice
Is also great,
And would suffice.

by: Robert Frost (1874-1963)

Пророчат: мир умрет в огне,
Уйдет под лед.
Я страсть испробовал, по мне,
Сгореть вполне легко в огне.
Но если ад не раз придет,
Я, ненависть узнав однажды,
Скажу, что беспощадный лед
Убить нас дважды
Подойдет.