Шкiльна пiсня

Юрко Стрелков-Серга
Наш 1-А – найкращий клас,
У світі є такий у нас,
Таланти має кожен
І все зробити може.

Приспів:
Танцюємо ми танці,
І разом всі співаємо,
Уроки гарно робимо,
Веселу вдачу маємо.

Наш 1-А – це супер клас
В розвагах і навчанні,
Відмінники усі у нас,
Батьків ми сподівання.

Приспів:
Танцюємо ми танці,
І разом всі співаємо,
Уроки гарно робимо,
Веселу вдачу маємо.

Ми школу любимо свою
І вчителів шануємо,
Дорогу в наше майбуття
Знаннями ми будуємо.

Приспів:
Танцюємо ми танці,
І разом всі співаємо,
Уроки гарно робимо,
Веселу вдачу маємо.


На главную http://www.stihi.ru/avtor/ut5nc