Складнi умови...

Надя Чорноморець
Складні умови, знов складні умови,
Нестримний вітер в очі, як завжди.
Літак по смузі звично пробіжить,
Почерез млу – й сльота уже, як спомин.

В примхливій зоні ледь здригнеться Боінг,
І горизонт – засріблена блакить.
Веселково у склянці мерехтить
Від вранішнього сонця світлий промінь.

Зустріне Цюрих нас за дві години.
Спливе в минуле –  небо і політ.
Приємні стюардесині гостини –
Вода і соки, кава і обід…

Передчуття, надії і тривоги.
І вирвані у метушні дороги.

1997