Обидва в тому виннi. Я i Ти

Катруся Бережная
Навеяно стихотворением Скорпио66 2
 "Любовь убивали в четыре руки"
http://www.stihi.ru/2011/06/19/4495

           * * *

Обидва в тому винні. Я і Ти.
Бо вберегти любов ми не зуміли.
Потяг, жевріючій в душі,
Холодною байдужістю згасили.

Як у метелика, миттєвості - житті,
Кохання нетривалим вийшло.
Пилком на кольоровому крилі
Між нами квітла недовіра пишно.

Про шанс один Тебе молю,
Ні, не мені, а нашому коханню!
Босоніж цілу Землю обійду,
Твоєму дослухаючись бажанню.