Життя мина...

Ольга Глапшун
          Життя минає

Погода мінлива учора була і сьогодні:
Лиш сонце всміхнеться - за мить уже дощ накрапає,
То білі хмарини пливуть у небесній безодні,
То чорні, зловісні... Життя минає...


           Жизнь проходит

Вчера и сегодня раз двести менялась погода:
Лишь выглянет солнце - уж ветер с дождем хороводит,
То белые тучи покроют всю синь небосвода,
То черные с грозами... Жизнь проходит...