NatGeo, Earth from Moon

Гомеда Владимировна Окикиено
Как это страшно -
с Земли улетать,
зачем человеку надо?
пока не понять!
разве здесь всё обжито?
даже Север - "ошибка"?

How is this awful
to leave our Earth!
space is beautiful?
what about North?
Even North
of Earth
wild!
when we grow even there at least A rose?

И на марсе будут сады цвесть!