ты стоишь

Антон Беглиц
Ти  стоїш  вся  така  мов
 принцеса  із  казки:
Щирий  погляд,  усмішка  і
 волосся  ясне,
Скільки  в  тобі  тепла,
 скільки  ніжності  й  ласки!
Я  боюсь  щоб  не  зникла  й
 не  торкаюсь  тебе.
Ти  смієшся  й  мовчиш,
 тільки  очі  говорять,
Я  стою  і  мовчу  й  розумію
 тебе.
Я  кохаю,  люблю,  я  не
 можу  без  тебе,
Вір  мені  моя  доле,  ти  для
 мене  –  усе!
Ти  -  троянда,  гвоздика,
 лілія,  хризантема,
Маргаритка,  лаванда,
 орхідея  лісна,
Дивний  ангел,  голубка,
 красуня  царівна,
Фея  з  казки,  кохання,
 співуча  весна.
Ти  смієшся  й  мовчиш,
 тільки  очі  говорять,
Я  стою  і  мовчу  й  розумію
 тебе.
Я  кохаю,  люблю,  я  не
 можу  без  тебе,
Вір  мені  моя  доле,  ти  для
 мене  –  усе!